Мени
Продавница
00

Cart

Електрична глодалка/фреза 1200W

6.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.
 • Максимална длабочина: 50mm
 • Максимална дијаметар: 32mm

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

PRM1021 – Електрична глодалка/фреза 1200W со 3 глодала
Спецификации
 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.
 • Максимална длабочина: 50mm
 • Максимална дијаметар: 32mm
Опис
 • Регулација на длабочина
 • Варијабилна контрола на брзина
 • Адаптер за прашина
 • Кочница на вретено
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Водилка
 • Клуч
 • 3 глодала
 • Прифат 6mm и 8mm

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло