Мени
Продавница
00

Cart

Електрична глодалка/фреза 1300W

8.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.300W
 • Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.
 • Максимална длабочина: 60mm
 • Максимална дијаметар: 32mm
 • 6 глодала
 • Прифат 6mm + 8mm

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

PRM1015 – Електрична глодалка/фреза 1300W (6 глодала)
Спецификации
 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 1.300W
 • Брзина на празен од: 9.000-30.000/min.
 • Максимална длабочина: 60mm
 • Максимална дијаметар: 32mm
Опис
 • Регулација на длабочина
 • Варијабилна контрола на брзина
 • Адаптер за прашина
 • Кочница на вретено
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Водилка
 • Клуч
 • 6 глодала
 • Прифат 6mm + 8mm