Мени
Продавница
00

Cart

Стабилна трачна брусилка 350W

11.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Димензии на лента: 100x915mm
 • Дијаметар на диск: 150mm
 • Брзина на лента: 292m/min.
 • Брзина на диск: 1.450/min.
 • Регулација на лента: 0°-90°
 • Регулација на маса: 0°-45°

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

BGM1022 – Стабилна трачна брусилка 350W
Спецификации
 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Димензии на лента: 100x915mm
 • Дијаметар на диск: 150mm
 • Брзина на лента: 292m/min.
 • Брзина на диск: 1.450/min.
 • Регулација на лента: 0°-90°
 • Регулација на маса: 0°-45°
Опис
 • Velcro папуча на диск
 • Прекинувач со заштита од прашина
 • Регулација на лента
 • Регулација на маса
 • Лесно менлива лента
 • Гумена подлога
 • 2 пар. 32mm 90° адаптери за прашина
Вклучено
 • 2 Брусни ленти (P80/P120)
 • 2 Брусни камења (P80/P120)
 • Водилка
 • 2 Hex Клуча

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло