Мени
Продавница
00

Cart

Столбна комбинирана брусилка 250W

6.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 250W
 • Отвор: 12.7mm; 20mm
 • Гранулација: P36/P80
 • Димензии на камен: 150x20mm и 200x40mm
 • Брзина на празен од: 2.950/min. 135/min

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

BGM1021 – Столбна комбинирана брусилка 250W
Спецификации
 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 250W
 • Отвор: 12.7mm; 20mm
 • Гранулација: P36/P80
 • Димензии на камен: 150x20mm и 200x40mm
 • Брзина на празен од: 2.950/min. 135/min
Опис
 • Прекинувач со заштита од прашина
 • Метална плоча
 • Монтажа на работна маса
Вклучено
 • Брусни камења (P36/P80)
 • 2 Придушувачи на искри
 • 2 Работни места
 • Заштитни очила

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло