Мени
Продавница
00

Cart

Циркуларна потезна пила 1900W – 254mm

19.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1900W
 • Брзина на празен од: 4.800/min.
 • Максимален капацитет на сечење:
 • Косина 0° нагиб 0° 70x310mm
 • Косина 0° нагиб 45° 40x310mm
 • Косина 45° нагиб 0° 70x210mm
 • Косина 45° нагиб 45° 40x210mm

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

MSM1040 – Циркуларна потезна пила 1900W – 254mm
Спецификации
 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1900W
 • Брзина на празен од: 4.800/min.
 • Максимален капацитет на сечење:
 • Косина 0° нагиб 0° 70x310mm
 • Косина 0° нагиб 45° 40x310mm
 • Косина 45° нагиб 0° 70x210mm
 • Косина 45° нагиб 45° 40x210mm
Опис
 • Метална плоча
 • Ласерско наведување
 • Транспарентен поклопец
 • Монтажа на работна маса
 • Косо и нагибно дотерување без алатка
Вклучено
 • TCT пила 254x30mm Т60
 • Hex клуч
 • Торба за прашина
 • Батерии за ласер
 • Заштитни очила
 • Тампони

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло