Мени
Продавница
00

Cart

Перач под висок притисок на топла вода – HWC STORM 160

149.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Моќност (kW): 2,7
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/12,3A
 • Макс. притисок (bar): 160
 • Макс. проток на вода (l/h): 240-500
 • Температура на излезната вода (C): 30-110
 • Моќност на греење на котелот (kW): 37,8
 • Резервоар за детергент (l): 18
 • Тежина (kg): 75
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Перач под висок притисок на топла вода 2.7KW – 160bar – HWC STORM160

Технички податоци

 • Моќност (kW): 2,7
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/12,3A
 • Макс. притисок (bar): 160
 • Работен притисок (bar): 40-130
 • Макс. проток на вода (l/h): 240-500
 • Температура на излезната вода (C): 30-110
 • Моќност на греење на котелот (kW): 37,8
 • Потрошувачка на гориво (kg/h): 3,2
 • Резервоар за гориво (l): 18
 • Гориво: дизел
 • Резервоар за детергент (l): 18
 • Димензии (l x w x h) (cm): 820 x 630 x 870
 • Тежина (kg): 75
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Дополнителни информации

Тежина 75 кг
Димензии 820 × 630 × 870 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

400 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена