Мени
Продавница
00

Cart

Перач под висок притисок на топла вода – HWC STORM 240

249.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Моќност (kW): 6,4
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/13,2A
 • Макс. притисок (bar): 240
 • Макс. проток на вода (l/h): 500-1000
 • Температура на излезната вода (C): 30-140
 • Моќност на греење на котелот (kW): 70
 • Резервоар за гориво (l): 25
 • Резервоар за детергент (l): 22
 • Тежина (kg): 140
 • Црево со челична арматура (m): 10
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Перач под висок притисок на топла вода 6.4KW – 240bar – HWC STORM240
Технички податоци
 • Моќност (kW): 6,4
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/13,2A
 • Макс. притисок (bar): 240
 • Работен притисок (bar): 30-200
 • Макс. проток на вода (l/h): 500-1000
 • Температура на излезната вода (C): 30-140
 • Моќност на греење на котелот (kW): 70
 • Потрошувачка на гориво (kg/h): 5,8
 • Резервоар за гориво (l): 25
 • Гориво: дизел
 • Резервоар за детергент (l): 22
 • Димензии (l x w x h) (cm): 1100 x 700 x 900
 • Тежина (kg): 140
 • Црево со челична арматура (m): 10
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Дополнителни информации

Тежина 140 кг
Димензии 1100 × 700 × 900 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

400 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена