Мени
Продавница
00

Cart

Потопна пумпа CSP1200C – AUTOSTOP

12.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Моќност (W): 1200
 • Максимален притисок (bar): 4
 • Максимална потисна висина (m): 40
 • Максимална длабочина на потопување (m): 12
 • Максимален проток (l/h): 6000
 • Должина на кабел (m): 15
 • Приклучок за црево (mm): 23-25
 • Висина на пумпата (mm): 520
 • Дијаметар на пумпата (mm): 170
 • Тежина (kg): 10
 • Автоматско исклучување по 15 секунди работа или заштита од суво работење
 • Автоматско вклучување кога притисокот паѓа
 • Куќиште од нерѓосувачки челик INOX
 • За чиста вода

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Потопна пумпа 1200W – CSP1200C – INOX AUTOSTOP
Технички податоци
 • Моќност (W): 1200
 • Максимален притисок (bar): 4
 • Максимална потисна висина (m): 40
 • Максимална длабочина на потопување (m): 12
 • Максимален проток (l/h): 6000
 • Должина на кабел (m): 15
 • Приклучок за црево (mm): 23-25
 • Висина на пумпата (mm): 520
 • Дијаметар на пумпата (mm): 170
 • Тежина (kg): 10
 • Автоматско исклучување по 15 секунди работа или заштита од суво работење
 • Автоматско вклучување кога притисокот паѓа
 • Куќиште од нерѓосувачки челик INOX
 • За чиста вода

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 520 × 170 × 25 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена