Мени
Продавница
00

Cart

Перач под висок притисок на топла вода – HWC STORM 210

199.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Моќност (kW): 4,7
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/9,1A
 • Макс. притисок (bar): 210
 • Макс. проток на вода (l/h): 400-800
 • Температура на излезната вода (C): 30-130
 • Моќност на греење на котелот (kW): 37,8
 • Резервоар за детергент (l): 18
 • Тежина (kg): 90
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Перач под висок притисок на топла вода 4.7KW – 210bar – HWC STORM210
Технички податоци
 • Моќност (kW): 4,7
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/9,1A
 • Макс. притисок (bar): 210
 • Работен притисок (bar): 40-170
 • Макс. проток на вода (l/h): 400-800
 • Температура на излезната вода (C): 30-130
 • Моќност на греење на котелот (kW): 37,8
 • Потрошувачка на гориво (kg/h): 3,2
 • Резервоар за гориво (l): 18
 • Гориво: дизел
 • Резервоар за детергент (l): 18
 • Димензии (l x w x h) (cm): 820 x 630 x 870
 • Тежина (kg): 90
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Дополнителни информации

Тежина 90 кг
Димензии 820 × 630 × 870 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Гориво

Дизел

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz