Мени
Продавница
00

Cart

Перач под висок притисок на топла вода – HWC STORM 150

99.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Моќност (kW): 2,1
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/9,4A
 • Макс. притисок (bar): 150
 • Макс. проток на вода (l/h): 430
 • Температура на излезната вода (C): 80
 • Моќност на греење на котелот (kW): 26
 • Потрошувачка на гориво (kg/h): 1,8
 • Резервоар за гориво (l): 4
 • Гориво: дизел
 • Димензии (l x w x h) (cm): 680 x 480 x 750
 • Тежина (kg): 44
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Перач под висок притисок на топла вода 2.1KW – 150bar – HWC STORM150
Технички податоци
 • Моќност (kW): 2,1
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/9,4A
 • Макс. притисок (bar): 150
 • Макс. проток на вода (l/h): 430
 • Температура на излезната вода (C): 80
 • Моќност на греење на котелот (kW): 26
 • Потрошувачка на гориво (kg/h): 1,8
 • Резервоар за гориво (l): 4
 • Гориво: дизел
 • Димензии (l x w x h) (cm): 680 x 480 x 750
 • Тежина (kg): 44
 • Црево со челична арматура (m): 8
 • Пумпа, глава, клип: Aксијална пумпа со месингна глава и керамички клипови

Дополнителни информации

Тежина 44 кг
Димензии 680 × 480 × 750 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена