Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАБАТЕРИСКИ АЛАТИБатериски одвртувачиАкумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V – 1.3AH

Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V – 1.3AH

2.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz
 • Напон на акумулаторот: 3.6V Li-lon (1.3Ah)
 • Максимален вртежен момент: 4Nm
 • Брзина на празен од: 230min.
 • Време на полнење: 3 часа

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

CDM1132 – Акумулаторски одвртувач/завртувач 3.6V – 1.3AH
Спецификации
 • Напон на полначот: 100-240V, 50/60Hz
 • Напон на акумулаторот: 3.6V Li-lon (1.3Ah)
 • Максимален вртежен момент: 4Nm
 • Брзина на празен од: 230min.
 • Време на полнење: 3 часа
Опис
 • Li-lon акумулатор
 • Кочница на вретено
 • LED светло
 • Футер со магнет 1/4
 • Метална кутија за складирање
Вклучено
 • 27 парчиња прибор
 • Полнач

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло