Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАБАТЕРИСКИ АЛАТИКатегорија "FERM power F20V platform"

FERM power F20V platform

FERM POWER F20V Platform е напредна акумулаторска платформа која обезбедува моќ, перформанси и издржливост за различни видови работи. Оваа иновативна платформа на Ферм обезбедува висок квалитет на алатите кои работат со батерии од 20V. Од бушачи и брусилки до винско одвиивачи и многу други алати, Ферм POWER F20V Platform е идеален избор за професионалци и хоби корисници кои бараат перформанси, издржливост и слобода на движење на работилницата или на градежното место. Изберете ги алатите на Ферм POWER F20V Platform и ги подобрете перформансите на вашите проекти.

Се прикажуваат сите 7 резултати