Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИCategory "Безмаслени тивки компресори"

Безмаслени тивки компресори

Тивки, професионални клипни компресори без масло од Словенскиот производител OMEGA AIR. Компресорите се исклучително тивки, па затоа се особено погодни за работа каде бучавата е неопходна да е тивка.
Главна употреба за во Медицина, Компјутерски науки, Прецизна механика итн. Воздухот што доаѓа од овие компресори е без нечистотии од масло (погоден за медицина, фарбање, автолакерска индустрија. Компресорите се карактеризираат со сигурна работа, а основното одржување е лесно и може да го врши самиот клиент. За специјални апликации (на пр. стоматологија), достапни се додатоци како што се адсорпциони сушилници и филтри со различни капацитети, кои се резултат на нашиот развој. Со нивна употреба, воздухот може да се исчисти и суши по желба и да се подготви според специфичната област на примена. 🌬️🔧

Се прикажуваат сите 10 резултати