Мени
Продавница
00

Cart

Батерија 20V – 2.0AH

2.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • Со индикатор за полнење
  • Капацитет: 2.0 Аh
  • Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

CDA1136 – Батерија 20V – 2.0AH
Спецификации
  • Со индикатор за полнење
  • Капацитет: 2.0 Аh
  • Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло