Мени
Продавница
00

Cart

Батерија 20V – 4.0AH

3.499,00 ден со вклучен ДДВ

  • Со индикатор за полнење
  • Капацитет: 4.0 Аh
  • Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

CDA1138 – Батерија 20V – 4.0AH
Спецификации
  • Со индикатор за полнење
  • Капацитет: 4.0 Аh
  • Акумулаторски алати кој припаѓат на серијата FERM POWER F20V PLATFORM, што значи дека батериите и полначот можат да се користат или менуваат со сите алатки од таа платформа.  (една батерија и полнач за повеќе алати)

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло