Мени
Продавница
00

Cart

Вибрациона брусилка 300W – 1/3

5.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Брзина на празен од: 13.000/min.
 • Перниче: 93x185mm
 • Брусна хартија: 93x230mm
 • Тежина: 2.0kg

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

PSM1029P – Вибрациона брусилка 300W – 1/3
Спецификации
 • Напон: 220-240V~, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Брзина на празен од: 13.000/min.
 • Перниче: 93x185mm
 • Брусна хартија: 93x230mm
 • Тежина: 2.0kg
Опис
 • Velcro алуминиумска папуча
 • Универзален систем за стегање
 • Активен систем за усисување
 • Мекан ракофат
 • 4m гумен кабел
Вклучено
 • Торба за прашина
 • Брусна хартија (Velcro)
 • Подложно перниче

Дополнителни информации

Тежина 2 кг
Бренд

Гаранција

Земја на потекло