Мени
Продавница
00

Cart

Вибрациона брусилка 180W

2.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230V~, 50Hz
 • Моќност: 180W
 • Брзина на празен од: 12.000/min.
 • Брусни движења: 24.000/min.
 • Брусна површинa: 90x187mm

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

PSM1024 – Вибрациона брусилка 180W
Спецификации
 • Напон: 230V~, 50Hz
 • Моќност: 180W
 • Брзина на празен од: 12.000/min.
 • Брусни движења: 24.000/min.
 • Брусна површинa: 90x187mm
Опис
 • Velcro алуминиумска папуча
 • Универзален систем за стегање
 • Активен систем за всисување
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • 5 брусни хартии (P80)
 • 5 брусни хартии (P120)
 • Адаптер за смукалка

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло