Мени
Продавница
00

Cart

Екцентрична брусилка 300W

2.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 300W
 • Брзина на празен од: 6.000-13.000/min.
 • Дијаметар: 125mm
 • Варијабилна контрола на брзина
 • 3m гумен кабел

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

ESM1015 – Екцентрична брусилка 300W
Спецификации
 • Напон: 230-240V~, 50Hz
 • Моќност: 300W
 • Брзина на празен од: 6.000-13.000/min.
 • Дијаметар: 125mm
Опис
 • Velcro папуча
 • Варијабилна контрола на брзина
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Кутија за прашина
 • 12 брусни хартии (3xP60, 3xP80, 3xP120, 3xP240)

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло