Мени
Продавница
00

Cart

Пневматски пиштол за фарбање со горна чашка

1.499,00 ден со вклучен ДДВ

 • Капацитет на контејнерот: 400cc
 • Млазница: 1.5mm
 • Лесно повторно полнење
 • Работен притисок: 4.5 – 6bar
 • Максимален проток на млазницата: 6.5cfm

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

ATM1039 – Пневматски пиштол за фарбање 4.5 – 6bar (горна чашка)
Спецификации
 • Капацитет на контејнерот: 400cc
 • Млазница: 1.5mm
 • Лесно повторно полнење
 • Работен притисок: 4.5 – 6bar
 • Максимален проток на млазницата: 6.5cfm
Вклучено
 • DIN спојки
 • Orion спојки

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло