Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАПНЕВМАТСКИ АЛАТИПневматски специјални алаткиПневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

Пневматска комбинирана алатка со флексибилна сајла

2.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • Сетот содржи масло, клучеви и 10 брусилки
  • Големина на прибор: 3 mm
  • Брзина (min-1): 54.000
  • Работен притисок (bar): 6,2
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 57 l

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Пневматска комбинирана алатка со сајла (во гарнитура)
Технички податоци
  • Сетот содржи масло, клучеви и 10 брусилки
  • Големина на прибор: 3 mm
  • Брзина (min-1): 54.000
  • Работен притисок (bar): 6,2
  • Потрошувачка на воздух (l/min): 57 l

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло