Мени
Продавница
00

Cart

Одвлажнувач на воздух TTK99 HEPA – Апсорбер за влага – TROTEC

24.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 31 l
 • Проток на воздух: 170 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 32°C
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0.72 kW/h (Енергетски ефикасен)
 • Капацитет на резервоарот: 4 l
 • Ниво на бучава (dB): 51 (A класа)
 • Тежина (kg): 17
 • Ладилно средство: R290
 • За простор до: 90 m2 – 230 m3

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Одвлажнувач на воздух TTK99 HEPA – Апсорбер за влага – TROTEC
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 31 l
 • Проток на воздух:  170 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 32°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 80% RH
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0.72 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: 4 l
 • Ниво на бучава (dB): 51 (A класа)
 • Димензии (l x w x h) (mm): 250 x 370 x 585
 • Тежина (kg): 17
 • Ладилно средство: R290
 • За простор до: 90 m2 – 230 m3
Опрема
 • Мултифункционален LED дисплеј
 • HEPA филтер
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Можност за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување со Intelligent Defrosting автоматска функција

Дополнителни информации

Тежина 17 кг
Димензии 250 × 370 × 585 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz