Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКОМПРЕСОРИKомпресори за бензински станициКомпресор за бензински станици – BS steber inox 2

Компресор за бензински станици – BS steber inox 2

0,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • BS steber inox 2
  • Технички параметри во зависност од потребите

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Компресор за бензински станици – BS steber inox 2
Технички податоци
  • BS steber inox 2
  • Технички параметри во зависност од потребите

Дополнителни информации

Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена