Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски одвлажнувач на воздух DH145 SH – Апсорбер за влага TROTEC

650.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 475 l
 • Проток на воздух: 4300 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Потрошувачка на електрична енергија: 9.8 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава (db): 68 ​​(A класа)
 • За простор до: 4500 m3

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Индустриски одвлажнувач на воздух DH145 SH – Апсорбер за влага TROTEC
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 20°C/60%RH: 193 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 485 l
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа до 475 l
 • Проток на воздух: 4300 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 90% RH
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Потрошувачка на електрична енергија: 9.8 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Директно одводнување на кондензатот преку пумпа низ цевки или црево
 • Ниво на бучава (dB): 68 (A класа)
 • Димензии (l x w x h) (mm): 460 x 1195 x 1730 mm
 • Тежина (kg): 235
 • За простор до: 4500 m3
 • Земја на потекло: Германија
Опрема
 • Мултифункционален дисплеј
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Вградена пумпа до 5 метри висина за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување

Дополнителни информации

Тежина 235 кг
Димензии 460 × 1195 × 1730 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz