Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 – Апсорбер за влага PROAIR

80.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 75 l
 • Проток на воздух: 400 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Напон/фреквенција: 230V/50 Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија: 1300 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Нема, додатна пумпа до 5 метри висина
 • Ниво на бучава: 60 ​​dB (A класа)
 • Тежина: 42 kg
 • Ладилно средство: R290/280g
 • За простор до: 162 m2

Нема на залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

Индустриски одвлажнувач на воздух DH80 – Апсорбер за влага PROAIR
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 75 l
 • Проток на воздух: 400 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 10% и 95% RH
 • Напон/фреквенција: 230V/50 Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија: 1300 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: Нема, додатна пумпа до 5 метри висина
 • Ниво на бучава: 60 ​​dB (A класа)
 • Должина, ширина, висина: 460 x 545 x 870 mm
 • Тежина: 42 kg
 • Ладилно средство: R290/280g
 • За простор до: 162 m2
Опрема
 • Мултифункционален LCD дисплеј
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Можност за одводнување на кондензатот низ цевки со додатна пумпа до 5 метри
 • Автоматско одмрзнување

Дополнителни информации

Тежина 42 кг
Димензии 460 × 545 × 870 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz