Мени
Продавница
00

Cart

Одвлажнувач на воздух TTK27 HEPA – Апсорбер за влага – TROTEC

12.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 12 l
 • Проток на воздух: 90 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 32°C
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0.245 kW/h (Енергетски ефикасен)
 • Капацитет на резервоарот: 2.5 l
 • Ниво на бучава (dB): 45 (A класа)
 • Тежина (kg): 10
 • Ладилно средство: R290
 • За простор до: 15 m2 – 37 m3

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Одвлажнувач на воздух TTK27 HEPA – Апсорбер за влага – TROTEC
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 12 l
 • Проток на воздух: 90 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 32°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 30% и 80% RH
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50
 • Потрошувачка на електрична енергија: 0.245 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: 2.5 l
 • Ниво на бучава (dB): 45 (A класа)
 • Димензии (l x w x h) (mm): 245 x 245 x 500
 • Тежина (kg): 10
 • Ладилно средство: R290
 • За простор до: 15 m2 – 37 m3
Опрема
 • Мултифункционален LED дисплеј
 • HEPA филтер
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Можност за одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување со Intelligent Defrosting автоматска функција

Дополнителни информации

Тежина 10 кг
Димензии 245 × 245 × 500 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz