Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 – Апсорбер за влага PROAIR

90.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 90 l
 • Проток на воздух: 500 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Напон/фреквенција: 230V/50 Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија: 1.25 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: дирекно одводнување на кондензатот низ цевки
 • Ниво на бучава: 60 ​​dB (A класа)
 • Тежина: 46 kg
 • За простор до: 300 m2

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Индустриски одвлажнувач на воздух DH90 – Апсорбер за влага PROAIR
Технички податоци
 • Капацитет за одвлажнување: 24 часа на 30°C/80%RH: 90 l
 • Проток на воздух: 500 m³/h
 • Работен температурен опсег: 5°C до 35°C
 • Релативна влажност, работен опсег: помеѓу 35% и 100% RH
 • Напон/фреквенција: 230V/50 Hz
 • Потрошувачка на електрична енергија: 1.25 kW/h (Енергетски ефикасен уред)
 • Капацитет на резервоарот: дирекно одводнување на кондензатот низ цевки
 • Ниво на бучава: 60 ​​dB (A класа)
 • Должина, ширина, висина: 405 x 480 x 840 mm
 • Тежина: 46 kg
 • За простор до: 300 m2
Опрема
 • Мултифункционален LCD дисплеј
 • Вграден хидростат
 • Дигитален тајмер за подесување на време
 • Ултра тивок А класа ниво на бучава
 • Дирекно одводнување на кондензатот низ цевки
 • Автоматско одмрзнување

Дополнителни информации

Тежина 46 кг
Димензии 405 × 480 × 840 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz