Мени
Продавница
00

Cart

НасловнаПРОДАВНИЦАГРЕАЛКИЕлектрични греалкиИндустриска електрична греалка EG-9R

Индустриска електрична греалка EG-9R

14.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Грејна моќност (kW): од 4,5 до 9
 • Проток на воздух (m3/h): 410
 • Моќност на осигурач (A): 25
 • Тежина (kg): 11,9
 • Димензии (l x w x h) (mm): 350 x 405 x 460
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Вграден термостат за регулација
 • За простор од 100 до 200 m2

Достапно по нарачка

Add to wishlist Add to compare

Опис

Индустриска електрична греалка 9KW – EG-9R (100 – 200m2)
Технички податоци
 • Грејна моќност (kW): од 4,5 до 9
 • Проток на воздух (m3/h): 410
 • Моќност на осигурач (A): 16
 • Тежина (kg): 7,7
 • Димензии (l x w x h) (mm): 350 x 405 x 460
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Вграден термостат за регулација
 • За простор од 100 до 200 m2

Дополнителни информации

Тежина 11,9 кг
Димензии 350 × 405 × 460 cm
Бренд

Гаранција

Напојување

400 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Земја на потекло