Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАГРЕАЛКИДизел греалкиИндустриска дизел греалка OG-10

Индустриска дизел греалка OG-10

19.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Грејна моќност (kW): 10
 • Проток на воздух (m3/h): 550
 • Волумен на резервоарот (l): 19
 • Гориво: дизел
 • Тежина (kg): 14,3
 • Димензии (l x w x h) (mm): 750 x 315 x 400
 • Вграден термостат за регулација
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 100 до 200 m2

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Индустриска дизел греалка 10KW – OG-10 (100 – 200m2)
Технички податоци
 • Грејна моќност (kW): 10
 • Проток на воздух (m3/h): 550
 • Потрошувачка на гориво (l/h): 1,2
 • Волумен на резервоарот (l): 19
 • Гориво: дизел
 • Тежина (kg): 14,3
 • Димензии (l x w x h) (mm): 750 x 315 x 400
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230/50/1
 • Вграден термостат за регулација
 • За отворен простор или добро проветрен простор од 100 до 200 m2

Дополнителни информации

Тежина 14,3 кг
Димензии 750 × 315 × 400 cm
Бренд

Гаранција

Гориво

Дизел

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Земја на потекло