Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАГРЕАЛКИЕлектрични греалкиИндустриска електрична греалка EG-5R

Индустриска електрична греалка EG-5R

9.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Грејна моќност (kW): од 2,5 до 5
 • Проток на воздух (m3/h): 388
 • Моќност на осигурач (A): 16
 • Тежина (kg): 7,7
 • Димензии (l x w x h) (mm): 315 x 330 x 400
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Вграден термостат за регулација
 • За простор од 50 до 100 m2

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Индустриска електрична греалка 5KW – EG-5R (50 – 100m2)
Технички податоци
 • Грејна моќност (kW): од 2,5 до 5
 • Проток на воздух (m3/h): 388
 • Моќност на осигурач (A): 16
 • Тежина (kg): 7,7
 • Димензии (l x w x h) (mm): 315 x 330 x 400
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Вграден термостат за регулација
 • За простор од 50 до 100 m2

Дополнителни информации

Тежина 6,9 кг
Димензии 315 × 330 × 400 cm
Бренд

Гаранција

Напојување

400 V, 50 Hz

Земја на потекло