Мени
Продавница
00

Cart

Рачен циркулар 1200W – 185mm

4.999,00 ден со вклучен ДДВ

 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Регулација: 0-45°
 • Брзина на празен од: 5.000/min.
 • Дијаметар на пила: 185mm
 • Отвор: 20mm
 • Максимална длабочина: 65mm(90°)
 • Максимална длабочина: 43mm(45°)

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

CSM1039 – Рачен циркулар 1200W – 185mm
Спецификации
 • Напон: 230-240V, 50Hz
 • Моќност: 1.200W
 • Регулација: 0-45°
 • Брзина на празен од: 5.000/min.
 • Дијаметар на пила: 185mm
 • Отвор: 20mm
 • Максимална длабочина: 65mm(90°)
 • Максимална длабочина: 43mm(45°)
Опис
 • Регулација на агол и длабочина
 • Водилка
 • Кочница на вретено
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Hex клуч
 • Водилка
 • TCT пила 185mm T24

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло