Мени
Продавница
00

Cart

Рачна метларка HKM 801

18.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Ширина со четка (mm): 800
 • Контејнер (l): 30
 • Димензии (l x w x h) (mm): 860 x 680 x 330
 • Тежина (kg): 12,3
 • 2 странични четки
 • 2 ролер четки

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Рачна метларка HKM 801 – CleanCraft
Технички податоци
 • Ширина со четка (mm): 800
 • Контејнер (l): 30
 • Димензии (l x w x h) (mm): 860 x 680 x 330
 • Тежина (kg): 12,3
 • 2 странични четки
 • 2 ролер четки

Дополнителни информации

Тежина 12,3 кг
Димензии 860 × 680 × 330 cm
Бренд

Гаранција

Рок за испорака

Од 10 до 15 дена

Земја на потекло