Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАМАШИНИ ЗА ЧИСТЕЊЕОпрема за правосмукалкиВреќа за прашина за правосмукалка VC80L – 5 парчиња

Вреќа за прашина за правосмукалка VC80L – 5 парчиња

2.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

  • Вреќа за прашина за правосмукалки од 80 литри
  • Најразлични литражи од 20 литри до 80 литри
  • Високо квалитетни кеси од Словенско производство
  • Сетови од 5 парчиња

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Вреќа за прашина за правосмукалки VC80L – 5 парчиња
Технички податоци
  • Вреќа за прашина за правосмукалки од 80 литри
  • Најразлични литражи од 20 литри до 80 литри
  • Високо квалитетни кеси од Словенско производство
  • Сетови од 5 парчиња

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција
Земја на потекло