Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403

500.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Модел: SE-403
 • Ел. врска: 230V
 • Моќност: 160W
 • Број на вентилатори: 3
 • Проток на воздух: 1.200 m³ / ч
 • Број на RCI Ламби: 3
 • Озонирачки ќелии: 2
 • Емисија на O³: 1.500 μg / m³ | 0,4 ppm
 • Максимална препорачана површина:  600 м2
 • Време на санатизација: 2 часа

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

AER – Индустриски ОЗОНЕР прочистувач на воздух санитизатор SE-403
Технички податоци:
 • Модел: SE-403
 • Ел. врска: 230V
 • Моќност: 160W
 • Број на вентилатори: 3
 • Проток на воздух: 1.200 m³ / ч
 • Број на RCI Ламби: 3
 • Озонирачки ќелии: 2
 • Емисија на O³: 1.500 μg / m³ | 0,4 ppm
 • Максимална препорачана површина:  600 м2
 • Време на санатизација: 2 часа
Опис

Модел со NCC и електростатско филтрирање. NCC е врвна технологија која генерира плазма за прочистување (водород пероксид) кој е дифузен во животната средина и напаѓа органски загадувачи насекаде. Ги намалува мирисите и нивото на бактерии на површините и воздухот, 24 часа на ден, со процес на оксидација кој е безопасен за луѓето и животните. Оваа технологија обезбедува целосно санитизирање на воздухот кој е во затворените простории, на ист начин како што природата го санитизира воздухот на отворено. Електростатскиот филтер со висока ефикасност на филтрирање на честички 0,3 ÷ 0,4 микрони нуди одлично решение против загадување од ПM10, ПM5 и ПM2,5 честичките и високо намалување (99%) на бактериите и вирусите во воздухот. Тоа е исто така единственото решение што овозможува висока автономија на работењето и со многу мало одржување. Уредот за санитизирање е погоден за филтрирање на воздухот и санитизација со водород пероксид на работните места. Се препорачува во средини каде што е потребна максимална ефикасност на филтрација, како што се чекални, затворени јавни места, изложбени салони, места со голема фрекфенција на луѓе итн. Плазматската ламба со технологија NCC, активна 24 часа на ден, произведува акција за прочистување на санитација на воздухот и површините, достигнувајќи ги најскриените точки до кои е невозможно да се постигне со вообичаени методи за чистење/санитизирање.

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло