Мени
Продавница
00

Cart

Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403

300.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Модел: SO-403
 • Ел. врска: 230V
 • Моќност: 160W
 • Број на вентилатори: 3
 • Проток на воздух: 1.200 m³ / ч
 • Број на RCI Ламби: 3
 • Озонирачки ќелии: 2
 • Емисија на O³: 1.500 μg / m³ | 0,4 ppm
 • Максимална препорачана површина: 400 м2
 • Време на санатизација: 2 часа

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

AER – Индустриски прочистувач на воздух санитизатор SO-403
Технички податоци
 • Модел: SO-403
 • Ел. врска: 230V
 • Моќност: 160W
 • Број на вентилатори: 3
 • Проток на воздух: 1.200 m³ / ч
 • Број на RCI Ламби: 3
 • Озонирачки ќелии: 2
 • Емисија на O³: 1.500 μg / m³ | 0,4 ppm
 • Максимална препорачана површина: 400 м2
 • Време на санатизација: 2 часа
Опис

Технологијата NCC создава прочистувачка плазма (водороден пероксид) која се шири во околината и ги напаѓа органските предатори насекаде. Ги намалува мирисите и нивото на бактерии на површините и во воздухот, 24 часа на ден, со процес на оксидација кој е безбеден за ливадите и животните. Оваа технологија обезбедува хигиена на воздухот во затворените простории, на ист начин како што природата го обновува надворешниот воздух. Генераторот на озон ослободува озон за дезинфекција, признат од италијанското Министерство за здравство со протокол 24482 од 31.07.96. Неговите оксидирачки својства реагираат со двојни легури на (незаситени) органски материи. Ова се користи за процесот на прочистување на воздухот. Неговите бактерицидни, фунгицидни и инактивирачки ефекти врз вирусите се добро познати. Генераторот на озон е погоден за прочистување на воздухот (озон) и третман (со водороден пероксид) на работното место. Се препорачува во средини каде што има постојано присуство на светлина, како што се мали лаборатории, производствени капацитети, деловни простории, канцеларии и сл. Плазма ламбата NCC, активна 24 часа на ден, врши акција на чистење и дезинфекција на воздухот и површините, достигнувајќи и до најнепристапните точки, што не може да се постигне со конвенционалните методи на чистење/санација.

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло