Мени
Продавница
00

Cart

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон DRS250

180.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Дупчење/бушење: до Ø 250mm
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230V
 • Моќност (kW): 2.5 kW
 • Брзина на празен од (min-1): од 360 до 850 вртежи во минута
 • Максимална длабочина на дупчење/бушење: 600mm
 • Пречник за дупчење/бушење во бетон:  од 50 до 250mm
 • Прифат: Надворешен – 1 ¼” Внатрешен – ½”
 • Димензии (l x w x h) (mm): 295 x 195 x 1069
 • Тежина (kg): 25,6kg
 • Тип на ладење: Воздушно
 • Тип на дупчење/бушење: Работа на принцип со вода (водено, мокро)
 • Maшината доаѓа комплет со постоље
 • Машината не вклучува круна

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Електрична машина за бушење/дупчење во бетон 2.5KW – 250mm (DRS250)
Технички податоци
 • Дупчење/бушење: до Ø 250mm
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230V
 • Моќност (kW): 2.5 kW
 • Брзина на празен од (min-1): од 360 до 850 вртежи во минута
 • Максимална длабочина на дупчење/бушење: 600mm
 • Пречник за дупчење/бушење во бетон:  од 50 до 250mm
 • Прифат: Надворешен – 1 ¼” Внатрешен – ½”
 • Димензии (l x w x h) (mm): 295 x 195 x 1069
 • Тежина (kg): 25,6kg
 • Тип на ладење: Воздушно
 • Тип на дупчење/бушење: Работа на принцип со вода (водено, мокро)
 • Maшината доаѓа комплет со постоље
 • Машината не вклучува круна

Дополнителни информации

Тежина 25,6 кг
Димензии 295 × 195 × 1069 cm
Бренд

Гаранција

Напојување

230 V, 50 Hz

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Земја на потекло