Мени
Продавница
00

Cart

Круна за мокро бушење/дупчење – 142×450 – CDL***

15.000,00 ден со вклучен ДДВ

 • Препорачливо за машини бушење/дупчење до 3 kW
 • Произведена со TGD® технологија со идеална висина од 11,3 mm
 • Долг животен век на круна
 • Ласерски заварени заби на круната
 • Бушење/дупчење во армиран бетон до Ø 250 mm
 • Конзистентно брзи перформанси за бушење/дупчење во армирани бетонски плочи

На залиха

Add to wishlist Add to compare

Опис

Круна за мокро бушење/дупчење – 62x450x11/4” – 24-4-11,3 – CDL***

TYROLIT PREMIUM TGD® CDL Круни за бушење/дупчење во армиран бетон произведени во TGD®-Технологија
 • Препорачливо за машини бушење/дупчење до 3 kW
 • Произведена со TGD® технологија со идеална висина од 11,3 mm
 • Долг животен век на круна
 • Ласерски заварени заби на круната
 • Бушење/дупчење во армиран бетон до Ø 250 mm
 • Конзистентно брзи перформанси за бушење/дупчење во армирани бетонски плочи

Препорачливо за машини бушење/дупчење до 3 kW | За меки до средно тврди бетонски површини. Квалитетни алатки за најсложените апликации и максимална економска ефикасност. Одлични и конзистентни перформанси, универзална употреба и непречено бушење/дупчење во армиран бетон. Сегментирана круна произведена со TGD®-технологија со идеална висина од 11,3 mm. Ласерски заварени заби на круната со што се овозможува бушење/дупчење во армиран бетон до Ø 250 mm на овој тип на круни за максимална безбедност.

Дополнителни информации

Бренд

Земја на потекло