Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаЗа нас

За нас

ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

За нас | АЛПЕ ТЕХНА – Овластен увозник и сервис за OMEGA AIR, TYROLIT, FERM и TROTEC

АЛПЕ ТЕХНА – ALPE TEHNA

АЛПЕ ТЕХНА Овластен увозник и сервис за Македонија на брендовите: OMEGA AIR – Slovenia, TYROLIT – Austria, FERM power tools – Netherlands, TROTEC GmbH – Germany, AERSERVICE – Italy. Големопродажба со трговска мрежа на дилери, интернет продажба како и директна продажба на големи индустриски компании. Како поддршка на своите клиенти, компанијата обезбедува и постпродажен сервис. Основна активност на компанијата е продажба на компресори, пневматски алати, одвлажнувачи на воздух, апсорбери за влага, електричен рачен алат, дополнителна опрема, прибор, перачи под висок притисок, индустриски правосмукалки, пумпи за вода, и грејни тела.

0/7

Техничка подршка

0/7

Сервисен центар

0%

ДДВ повраток за фирми

0+

Сертификати за квалитет

OMEGA AIR d.o.o.

OMEGA AIR d.o.o. компанија во приватна сопственост, водена од технологија, основана во 1988 година и лоцирана во Љубљана, главниот град на Словенија. Во текот на сите овие години се развивавме и растевме, а денес достигнавме над 350 вработени. Како специјалист за филтрирање и третман на гас, присутни сме насекаде низ светот.

Нашиот систем за управување со квалитет е сертифициран од ISO и ASME со следниве сертификати:

  • ISO 9001:2008 (Рег. бр.: 200285)
  • Директива за опрема за притисок на PED (CE-PED-H1, CE-PED-H1D)
  • ASME U и UM

Нашите производи се инсталирани во широк опсег на општа индустрија, електроника, храна и пијалаци, хемиски, петрохемиски, пластика, фармацевтски, медицински и автомобилска индустрија.

ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

БРЕНДОВИ кој ги застапуваме

OMEGA AIR, Slovenia производната програма на компанијата се состои од следниве производи: филтри и опрема за компримиран воздух, сушачи за компримиран воздух, сепаратори на кондензат, електронски/механички/автоматски одводи на кондензат, сепаратори за вода/масло, садови под притисок, генератори на азот и кислород.

TYROLIT GROUP, Austria компанија која е водечки производител на абразивни алати и системи за обработка на површини. Основана е во 1919 година и има присуство во повеќе од 80 земји. Компанијата произведува широк спектар на алати и решенија за обработка на метали, бетон, камен и стакло, како и за режење, шлифање, пречекорување и полирање.

FERM POWER TOOLS, Netherlands е компанија која се специјализира за производство и продажба на електрични алати и машини за професионална и домашна употреба. Основана е во 1965 година и во текот на годините развила широка палета на производи вклучувајќи алати за обработка на дрво, метал, пластика, како и алати за воздушна компресија, батериски алати и др.

Референтна листа на купувачи

ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

РИМЕС МС ГРОУП

Одвлажнувачи на воздух, апсорбери влага
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

МИН. ЗА ОДБРАНА

Компресори со ременски погон
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

ПАКСОН - DAIKIN

Машини за бушење во бетон плочи
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

АМФЕНОЛ МАКЕДОНИЈА

Акумулаторски одвртувачи
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

Фармацевтски фак. УКИМ

Безмаслени компресори
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

ХАЈТЕЧ КОРОПОРАЦИЈА

Одвлажнувачи на воздух, апсорбери влага
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

ОКТА РАФИНЕРИЈА

Завојни компресори
ALPE TEHNA - АЛПЕ ТЕХНА

РУЕН ИНОКС АУТОМОБИЛЕ

Пневматски пиштоли за забивање шајки