Со гордост ја претставуваме најновата иновација во областа на одвлажнувањето на воздухот – Индустрискиот Одвлажнувач на Воздух DH50 – Апсорбер за влага PROAIR. Овој апсорбер за влага е дизајниран да го подобри квалитетот на воздухот во вашите индустриски објекти, заштитувајќи го вашето опкружување, објекти и опрема од негативните ефекти на влагата.

Особини на Производот

 1. Екстремен Капацитет за Одвлажнување: Со капацитет од 50 литри во временски период од 24 часа при температура од 30°C и влажност од 80%, PROAIR обезбедува моќно и ефикасно одвлажнување.
 2. Проток на Воздух: Протокот на воздух од 300 м³/час овозможува брзо циркулирање и одвлажнување на воздухот во целата просторија.
 3. Работен Температурен Опсег: Од 5°C до 32°C, PROAIR е прилагодлив за различни климатски услови и околини.
 4. Енергетски Ефикасен: Со потрошувачка на електрична енергија од само 0.7 kW/h, PROAIR е енергетски ефикасен и придонесува за намалување на трошоците на енергија.
 5. Тишина во Работата: Со ниво на бучава од само 56 dB, PROAIR работи тивко и е прилагодлив за различни околности.
 6. Ладилно Средство: PROAIR користи еколошки прифатливо ладилно средство R410A.
 7. Покриен Простор: Со капацитет за простор до 160 m2, PROAIR е идеален за големи индустриски простории и објекти.
Индустрискиот одвлажнувач на воздух DH50 – Апсорбер за влага PROAIR е неопходен алат за секоја индустриска компанија која бара ефикасно и надежно одвлажнување на воздухот. Со своите напредни функции и предности, PROAIR го подигнува стандардот за одвлажнување на воздухот. Освојте го вашето производствено простор со PROAIR и уживајте во чист и сув воздух!

Оваа презентација ги истакнува карактеристиките и предностите на Индустрискиот одвлажнувач на воздух DH50 – Апсорбер за влага PROAIR на начин што ги нуди релевантните технички спецификации. Ако имате било какви прашања или барате дополнителни информации, ве молиме да не се двоумите да контактирате. Благодариме!

  Барање за Информации и Понуда

  Контактирајте не денеска за да побарате персонализирана понуда.

  Се согласувам моите податоци да бидат зачувани

  5 + 6 =

  Сите податоци мора да бидат точни за да ви пратиме понуда. АЛПЕ ТЕХНА не одговара за погрешно внесени податоци.

  Специјални понуди и попусти

  Промоции со Ограничено Времетраење

  Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни можности.