TYROLIT PREMIUM DRS162 електрична машина за бушење и дупчење во армиран бетон, бетон, тули и други градежни материјали. Оваа машина е дел од премиум линијата на TYROLIT и е дизајнирана да обезбеди висока ефикасност и долговечност.

Клучни Карактеристики

 1. Висок Квалитет на Дијамантски Сегменти:
  • Сегментите се направени од висококвалитетни дијаманти кои обезбедуваат брзо и ефикасно дупчење.
  • Специјално дизајнирани за минимално абење и долготрајна употреба.
 2. Оптимална Перформанса:
  • Машината е дизајнирана за максимална брзина на дупчење и ефикасност, овозможувајќи побрзо завршување на работите.
  • Приспособена за работа со високоперформансни машини за бушење.
 3. Издржливост и Долговечност:
  • Челичното тело на машината е дизајнирано да издржи големи напрегања и да спречи оштетувања при интензивна употреба.
  • Отпорност на високи температури и абење.
 4. Универзална Примена:
  • Погодна за бушење и дупчење во различни материјали, вклучувајќи армиран бетон, тули и природен камен.
  • Идеална за употреба во градежни, инфраструктурни и ремонтни проекти.
 5. Прецизност и Сигурност:
  • Обезбедува прецизни и чисти отвори без оштетување на околниот материјал.
  • Ниски нивоа на вибрации и бучава при работа.

Технички Спецификации

 • Дупчење/бушење: до Ø 162mm
 • Ел. врска (V/Hz/f): 230V
 • Моќност (kW): 2.5 kW
 • Брзина на празен од (min-1): 450 вртежи во минута
 • Максимална длабочина на дупчење/бушење: 556mm
 • Пречник за дупчење/бушење во бетон: од 40 до 162mm
 • Прифат: Надворешен – 1 ¼” Внатрешен – ½”
 • Димензии (l x w x h) (mm): 365 x 185 x 855
 • Тежина (kg): 15,5kg
 • Тип на ладење: Воздушно
 • Тип на дупчење/бушење: Работа на принцип со вода (водено, мокро)

Примена

TYROLIT PREMIUM DRS162 е наменета за професионални градежни работници и специјалисти за инсталација на градежни услуги. Се користи во:

 • Дупчење за инсталација на електрични водови, водоводни и канализациски системи.
 • Подготовка на дупки за анкерување и фиксирање на градежни елементи.
 • Употреба во инфраструктурни проекти, како што се патишта, мостови и тунели.

Предности

 • Ефикасност: Брзо и прецизно дупчење, штедејќи време и труд.
 • Долговечност: Висококвалитетни материјали кои обезбедуваат долготрајна употреба.
 • Безбедност: Ниски нивоа на вибрации и бучава, намалувајќи го заморот и зголемувајќи ја безбедноста на работното место.

TYROLIT PREMIUM DRS162 е одличен избор за професионалци кои бараат сигурност, издржливост и врвни перформанси при дупчење во тврди материјали.

Специјални понуди и попусти

Промоции со Ограничено Времетраење

Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни можности.