Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКатегорија "OMEGA AIR"

OMEGA AIR

OMEGA AIR д.о.о. Љубљана е приватна компанија, управувана од технологија, основана во 1988 година и лоцирана во Љубљана, главниот град на Словенија. Во текот на сите овие години, развивавме и растевме, и денес имаме повеќе од 350 вработени. Како специјалист за филтрација и третман на гасови, присутни сме низ целиот свет. Нашите производи се инсталирани во широк спектар на општа индустрија, електроника, прехранбена и пијалачка индустрија, хемиска, петрохемиска, пластика, фармацевтска, медицинска и автомобилска индустрија.

Се прикажуваат сите 5 резултати