Мени
Продавница
00

Cart

ПочетнаПРОДАВНИЦАКатегорија "TROTEC"

TROTEC

Како еден од водечките меѓународни производители на решенија за третман на воздухот, Trotec на индустриските и комерцијалните клиенти им нуди иновативни производи за прочистување на воздухот, одвлажнување, греење, климатизација и вентилација. За нашите високоефикасни уреди, 100% се ослонуваме на истражување, развој, дизајн и производство во Германија. За највисоки квалитетни стандарди, добро осмислени системски решенија и свежи идеи. Убедете се сами!

Се прикажуваат сите 6 резултати