Со гордост ви ги претставуваме најновите модели одвлажнувачи на воздух од PROAIR – DH20/24 и DH10/24. Овие апсорбери за влага се дизајнирани да го подобрат квалитетот на воздухот во вашите простории, обезбедувајќи сув и здрав воздух, како и заштита на објектите и опремата од влагата.

Особини на Производите

 1. Капацитет за Одвлажнување: DH20/24 има капацитет за одвлажнување од 20 литри во временски период од 24 часа при температура од 30°C и влажност од 80% RH, додека DH10/24 има капацитет за одвлажнување од 10 литри во ист временски период.
 2. Проток на Воздух: И двата модела имаат проток на воздух од 120 m³/h.
 3. Работен Температурен Опсег: Од 5°C до 32°C, обезбедувајќи одлично одвлажнување во различни климатски услови.
 4. Релативна Влажност, Работен Опсег: Помеѓу 30% и 100% RH, што ги прави прилагодливи за работа во различни влажни услови.
 5. Потрошувачка на Електрична Енергија: Со максимална енергетска ефикасност, потрошувачката на електрична енергија е многу ниска.
 6. Капацитет на Резервоарот: DH20/24 има резервоар со капацитет од 5.5 литри, додека DH10/24 има резервоар со капацитет од 3.5 литри.
 7. Ниво на Бучава: Со ниво на бучава од 42 dB (A класа), овие одвлажнувачи функционираат тивко и безбедно.
 8. Тежина: Доколку тежината е од значение, DH20/24 тежи 15 кг, додека DH10/24 тежи 12 кг.
 9. За Простор до: DH20/24 е за простор до 70 m2, додека DH10/24 е за простор до 30 m2.
Одвлажнувачите на воздух DH20/24 и DH10/24 од PROAIR се вашето решение за борба против влагата и за осигурување на здрава и комфорна атмосфера во вашиот простор. Со своите напредни карактеристики и енергетска ефикасност, тие го подигнуваат стандардот за одвлажнување на воздухот. Обезбедете си ги овие одлични производи и уживајте во подобрената атмосфера.

Оваа презентација ги истакнува карактеристиките и предностите на одвлажнувачите на воздух DH20/24 и DH10/24 – Апсорбери за влага PROAIR на начин што ги нуди релевантните технички спецификации. Ако имате било какви прашања или барате дополнителни информации, ве молиме да не се двоумите да контактирате. Благодариме!

  Барање за Информации и Понуда

  Контактирајте не денеска за да побарате персонализирана понуда.

  Се согласувам моите податоци да бидат зачувани

  5 + 6 =

  Сите податоци мора да бидат точни за да ви пратиме понуда. АЛПЕ ТЕХНА не одговара за погрешно внесени податоци.

  Специјални понуди и попусти

  Промоции со Ограничено Времетраење

  Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни можности.