Мени
Продавница
00

Cart

Завоен компресор MA SB 11KW – 270L BDK

650.000,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Капацитет на максимален притисок (m3/min): 1.46
 • Максимален номинален притисок (bar): 10
 • Волумен на интегриран сад (l): 270
 • Номинална моќ (kW): 11
 • PSI: 145
 • SCFM: 51.6
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1560 x 730 x 1230
 • Тежина (kg): 338
 • Ниво на бучава (dB): 68
 • Врска за приклучок: 3/4
 • Интегриран сушач на кондензација
 • Интегриран филтер и сепаратор

Достапно по нарачка

Додај во желби Додај за споредба

Опис

Завоен компресор MA SB 11KW – 10bar – 270L BDK
Технички податоци
 • Капацитет на максимален притисок (m3/min): 1.46
 • Максимален номинален притисок (bar): 10
 • Волумен на интегриран сад (l): 270
 • Номинална моќ (kW): 11
 • PSI: 145
 • SCFM: 51.6
 • Ел. врска (V/Hz/f): 400/50/3
 • Димензии (l x w x h) (mm): 1560 x 730 x 1230
 • Тежина (kg): 338
 • Ниво на бучава (dB): 68
 • Врска за приклучок: 3/4
 • Интегриран сушач на кондензација
 • Интегриран филтер и сепаратор
Опрема
 • Микропроцесорска контрола Ktronic – 10 OMEGA AIR
 • Контролна електронска табла OMEGA AIR
 • Микрофилтер за излез на воздух OMEGA AIR
 • Eлектроника за одвод на кондензат комплет Avt. EMD 12 OMEGA AIR

Дополнителни информации

Тежина 338 кг
Димензии 1560 × 730 × 1230 cm
Бренд

Земја на потекло

Гаранција

Рок за испорака

Од 7 до 10 дена

Напојување

400 V, 50 Hz

Спореди со слични предмети

 • Завоен компресор MA SB 11KW – 270L BDK

  Наслов на производот

  Повеќе детали
  Рејтинг на корисниците
  Цена
  Бренд
  Земја на потекло
  Гаранција
  Рок за испорака
  Напојување
 • Завоен компресор MA SB 11KW – 270L BDK

  Завоен компресор MA SB 11KW - 270L BDK

  Повеќе детали
  n/a
  650000 ден
  OMEGA AIR
  Словенија
  1 Година гаранција
  Од 7 до 10 дена
  400 V, 50 Hz
 • Завоен компресор MA SB 11KW – 500L BDK

  Завоен компресор MA SB 11KW - 500L BDK

  Повеќе детали
  n/a
  750000 ден
  OMEGA AIR
  Словенија
  1 Година гаранција
  Од 7 до 10 дена
  400 V, 50 Hz
 • Завоен компресор MA SB 5.5KW – 270L BDK

  Завоен компресор MA SB 5.5KW - 270L BDK

  Повеќе детали
  n/a
  450000 ден
  OMEGA AIR
  Словенија
  1 Година гаранција
  Од 7 до 10 дена
  400 V, 50 Hz
 • Завоен компресор MA SB 7.5KW – 270L BDK

  Завоен компресор MA SB 7.5KW - 270L BDK

  Повеќе детали
  n/a
  550000 ден
  OMEGA AIR
  Словенија
  1 Година гаранција
  Од 7 до 10 дена
  400 V, 50 Hz