Семеен бизнис од 1919 година. Производител на алатки за брусење и обликување и системски провајдер за градежната индустрија. Од 1919 година, нашите иновативни алатки направија важен придонес за технолошкиот развој во многу индустрии. Tyrolit нуди прилагодени решенија за брусење како и широк асортиман на стандардни алатки за клиенти ширум светот. Со корени во срцето на австриските Алпи, Tyrolit ги комбинира силите на семејните вредности со глобална визија.

Tyrolit е воден од четиричлен Извршен одбор од 2022 година, продолжувајќи ги вредностите на основачкото семејство Swarovski.

ПОВЕЌЕ ОД 100 ГОДИНИ КВАЛИТЕТ

Пионери во алатки за брусење и обликување од 1919 година
Tyrolit е еден од водечките светски производители на алатки за брусење и обликување, како и системски провајдер за градежната индустрија.

Од 1919 година, нашите иновативни алатки направија важен придонес за технолошкиот развој во многу индустрии. Групата компании ги комбинира силите на семејните вредности со глобална визија и повеќе од еден век индивидуално корпоративно и технолошко искуство.

ТЕХНОЛОГИИ

Дигитализација во индустријата за абразиви
Како лидер во технологијата, Tyrolit постојано развива нови пристапи за дигитализирање и оптимизирање на процесите.

Нашите уникатни дигитални решенија ви помагаат да ги контролирате и подобрите вашите работни текови со помош на обични уреди. Дознајте повеќе за нашите иновативни технологии и инспирирајте се од широкиот спектар на можни примени.

ИНОВАЦИИ

Производствените иновации како клуч за успехот
Пионерскиот дух на технолошки лидер.

Повеќе од 100 вработени во истражување и развој го покриваат целиот спектар на развој на производи и постигнуваат технолошки пресвртници повеќе од еден век. Откријте ги нашите најнови иновации.

ОДРЖЛИВА ИДНИНА

P-технологијата ја менува продукцијата
Важен чекор кон поголема одржливост во продукцијата е елиминацијата на нафталинот.

Во минатото, оваа цврста супстанца се користеше за создавање на вештачки пори во керамичките брусни тркала, што имаше предност дека тркалата имаа висока порозност. Со пионерската P-технологија, нашите експерти сега развија нов метод за генерирање на оваа вештачка порозност – целосно без нафталин.

Специјални понуди и попусти

Промоции со Ограничено Времетраење
Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни