Фрлете поглед зад сцената: Како еден од водечките меѓународни производители на решенија за третман на воздухот, Trotec на индустриските и комерцијалните клиенти им нуди иновативни производи за прочистување на воздухот, одвлажнување, греење, климатизација и вентилација. За нашите високоефикасни уреди, 100% се ослонуваме на истражување, развој, дизајн и производство во Германија. За највисоки квалитетни стандарди, добро осмислени системски решенија и свежи идеи. Убедете се сами!

Искуството и компетенцијата се развиваат “НА РАБОТА”.
Одвлажнување. Влажност. Греење. Вентилација. Климатизација. Прочистување на воздухот. Дезинфекција. Приглушување на звук. Мерење. Можеме да продолжиме навистина долго, особено за нашите области на експертиза, третман на воздух и климатска кондиционирање. Сепак, она што навистина сакаме да кажеме е: се што можеме, го знаеме затоа што сме го научиле во реални услови, на градежниот плочник, на монтажната линија, во индустриските хали или “на работа”.

Полагаме големо внимание на развојот на производи базирани на искуството. Нашето искуство се заснова на практични животни ситуации, на секојдневието, и знаеме дека секој производ мора да реши проблем кој бил пречка за лесен работен процес. Технологија со вистинска релевантност за секојдневието. Технологија што помага. Нашите иновации мораат да се докажат дека се успешни секој ден, под најтешките услови и во многу различни ситуации. Само кога добиваме позитивни повратни информации од работниот индустриски свет знаеме дека сме сигурни што сме го задржале нашиот Trotec квалитет или како што би рекле ние: Продавање на решенија, а не само на производи.

Вистински професионалци “НА РАБОТА”.

Индустриските одвлажнувачи на воздух DH105 S и DH115 S – Апсорбери за влага TROTEC. Одвлажнуважнуват до 165 литри односно 312 литра дневно и претставуваат особено економично решение за одржување на складираните стоки суви и спречување на штети предизвикани од мувла, како и корозија за време на индустриските процеси.

Индустриските одвлажнувачи на воздух се опремени со интегрирано автоматско одмрзнување со топол гас, што гарантира ефикасно одржување на сувост без прекини за одмрзнување на одредени интервали кога одвлажнувањето паузира.

Преку надворешниот одвод на DH105 S и DH115 S, кондензатот може да се исцедува преку катови, висини бидејќи стандардната пумпа за кондензат е дизајнирана за висина на исфрлање од четири метри за DH105 S и пет метри за DH115 S

DH105 S и DH115 S, се опремени со модулирано рафинирана електрична опрема и цевки кои содржат вода според европскиот стандард – сите рачно завршени и контролирани за квалитет во Trotec во Германија.

Специјални понуди и попусти

Промоции со Ограничено Времетраење

Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни можности.