Од кога компанијата започна во 1965 година во Холандија, FERM е еден од водечките брендови на електрични алати во Европа. FERM се стреми да обезбеди 100% доверба и задоволство на своите клиенти, нудејќи широк асортиман на издржливи и високопродуктивни индустриски алати по прифатливи цени.

Со подобрен фокус, FERM вложува време да работи рамо до рамо со вистинските корисници на професионални алати за да ги разбере нивните специфични барања на работното место. Посебно за професионални занаетчии, граѓевинари, и други кои бараат професионални алати со економична цена, FERM дизајнира, развива и произведува широк асортиман на индустриски алати под името FERM INDUSTRIAL.

Алатите за индустриски употреби на FERM INDUSTRIAL се состојат од широк спектар на професионални алати и додатоци од висок квалитет за професионалниот пазар. Со постојана грижа за конкурентност на цените, FERM осигурува пристапни цени за своите производи. FERM исто така нуди одлична услуга во поглед на конкурентно погодни резервни делови и одлична сервисност на нашите алати.

Сите индустриски производи на FERM се дизајнирани, развивани, произведени и тестирани исполнувајќи ги строгите европски стандарди. Нашата компанија е позната по своите квалитетни производи и одлична услуга.

Избирањето на FERM INDUSTRIAL значи избор на професионални индустриски алати со пристапни цени.

Специјални понуди и попусти

Промоции со Ограничено Времетраење
Не пропуштајте ги нашите промоции со ограничено времетраење кои нудат значителни заштеди на одредени производи. Следете ги нашите објави и бидете први да ги искористите овие уникатни можности.