Мени
Продавница
00

Cart

Ударна дупчалка 550W – 13mm

2.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 220-240V, 50/60Hz
 • Моќност: 550W
 • Брзина на празен од: 0-3.000/min.
 • Удари во минута: 0-48.000/min.
 • Футер: 2-13mm

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

PDM1051 – Ударна дупчалка 550W – 13mm (самостезен футер)
Спецификации
 • Напон: 220-240V, 50/60Hz
 • Моќност: 550W
 • Брзина на празен од: 0-3.000/min.
 • Удари во минута: 0-48.000/min.
 • Футер: 2-13mm
Опис
 • Дупла функција на ударно дупчење
 • Брзостезен футер
 • Варијабилна контрола на брзина
 • Лизгачка спојка со мерило
 • Lock-on копче
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Лизгачка спојка со мерило

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло