Мени
Продавница
00

Cart

Столбна дупчалка 350W

8.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Футер: 13mm
 • Навој: B16
 • Брзина на празен од: 500-890-1.400-1.900-2500/min.
 • Висина: 600mm
 • Дотерување: 52mm
 • Хоризонтала: 104mm

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

TDM1026 – Столбна дупчалка 350W
Спецификации
 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 350W
 • Футер: 13mm
 • Навој: B16
 • Брзина на празен од: 500-890-1.400-1.900-2500/min.
 • Висина: 600mm
 • Дотерување: 52mm
 • Хоризонтала: 104mm
Опис
 • Челична плоча за стабилност
 • Клуч за футер 13mm
 • Дотерлива работна маса со две аголни дотерувања 0° до 45°
 • Безбедносно копче
Вклучено
 • Клуч за футер

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло