Мени
Продавница
00

Cart

Столбна брусилка 150W – 150mm

3.499,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 150W
 • Димензии на камен: 150x16mm
 • Гранулација: P36/P60
 • Отвор: 12.7mm
 • Брзина на празен од: 2.950/min.

На залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

BGM1019 – Столбна брусилка 150W – 150mm
Спецификации
 • Напон: 230V, 50Hz
 • Моќност: 150W
 • Димензии на камен: 150x16mm
 • Гранулација: P36/P60
 • Отвор: 12.7mm
 • Брзина на празен од: 2.950/min.
Опис
 • Прекинувач со заштита од прашина
 • Метална плоча
 • Монтажа на работна маса
Вклучено
 • Брусни камења (P36/P60)
 • 2 Придушувачи на искри
 • 2 Работни места

Заштитни очила

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло