Мени
Продавница
00

Cart

Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W – 800ml

2.999,00 ден (вклучен ДДВ 18%)

 • Напон: 220-240V, 50Hz
 • Моќност: 110W
 • Максимален проток: 3.000ml/min.
 • Контејнер: 800ml
 • Опис
 • Регулација на проток
 • Лесно чистење
 • Вакумски млаз
 • 3m гумен кабел

Нема на залиха

Додај во желби Додај за споредба

Опис

SGM1012 – Повеќенаменски пиштол за фарбање 110W – 800ml
Спецификации
 • Напон: 220-240V, 50Hz
 • Моќност: 110W
 • Максимален проток: 3.000ml/min.
 • Контејнер: 800ml
 • Опис
 • Регулација на проток
 • Лесно чистење
 • Вакумски млаз
 • 3m гумен кабел
Вклучено
 • Контејнер за боја
 • Флексибилна млазница
 • Резервна млазница
 • Мерач за вискозност
 • Пин за чистење
 • Тампони за уши
 • Клуч
 • Клип

Дополнителни информации

Бренд

Гаранција

Земја на потекло